• صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مقالات
  • گالری تصاویر
  • درباره ما
  • تماس با ما
          
  • 09332983564
  • info@yeganeee.com
لیلا یگانه
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی
  • مقالات
  • گالری تصاویر
  • درباره ما
  • تماس با ما
0
ورود | ثبت نام

هر آنچه از خیاطی باید بدانید

18 بهمن 1400
ارسال شده توسط لیلا یگانه
آموزشی
123 بازدید
نکات مهم خیاطی

خیاطی فقط راهی برای ابراز خلاقیت شما نیست. شغل خیاطی می‌تواند راهی پرسود برای کسب درآمد و البته شهرت باشد. اما این در صورتی اتفاق می‌افتد که به این حرفه عشق و علاقه داشته باشید. اگر کمی خلاقیت نیز چاشنی این علاقه کنید، مهارت خلاقانه و جذاب خیاطی می‌تواند شما را به درآمدهای عالی برساند، هرچند ممکن است که قصد شما از یادگیری این حرفه، فقط پروژه‌های دوخت ساده و رفع نیاز خانواده به خیاطی باشد، اما همین اندازه یادگیری نیز می‌تواند یک درآمد مخفی برای شما و خانواده محسوب شود.

در این مقاله میخواهیم به طور کامل در مورد شغل خیاطی صحبت کنیم، از چالش های این شغل گرفته تا شناخت درآمد یک خیاط ، مهارت های مورد نیاز خیاطی و پیش نیازهایی که برای تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای باید بدانید را در این مقاله بررسی میکنیم. همراه ما باشید …

آیا بازار کار خیاطی اشباع شده است؟

یکی از مزایای قابل توجه حرفه خیاطی این است که هر شخصی با یادگیری این دانش خلاقانه می‌تواند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کند. مهم نیست که شما چه سطحی از این دانش را یاد گرفتید؛ در هر صورت به همان میزان هم می‌توانید از این حرفه کسب درآمد کنید.

شاید فقط می‌توانید لباس‌های کودک خودتان را بدوزید و یا تعمیر لباس‌های خانواده را با سرعت انجام دهید؛ همین میزان یادگیری نیز شما را از صرف بسیاری از هزینه‌ها دور می‌کند. ممکن است وقت بیشتری برای یادگیری خیاطی گذاشته باشید؛ در این صورت می‌توانید سفارشات خانگی را قبول کنید. همچنین اگر به خودتان اطمینان پیدا کردید، زمان آن رسیده که یک خیاط خانه کوچک راه بیندازید و سفارشات بیشتری قبول کنید.

در کنار این موارد شغل خیاطی به اندازه صنعت نساجی دارای موقعیت شغلی است. می‌توان گفت که بیش از 150 فرصت شغلی مختلف در حرفه خیاطی وجود دارد و برخی از آن‌ها بیشتر مورد توجه هستند. به طور مثال می‌توانید در تولیدی‌های لباس مشغول به کار شوید. اگر آموزش‌های آکادمیک لازم درزمینه طراحی لباس را دیده باشید، به راحتی می‌توانید به‌عنوان یک طراح لباس مطرح شوید. همچنین با یادگیری خیاطی می‌توانید در مشاغل مرتبط مانند صنعت دوخت کفش، دوخت چرم، دوخت چمدان و کیف و موارد نزدیک به این‌ها مشغول به کار شوید.

از سوی دیگر صنعت دوخت و دوز و خیاطی لباس بسیار گسترده است. دوخت پوشاک آقایان، لباس عروس، پوشاک کودکان و خیاطی لباس بانوان تنها بخشی از این موارد است. در ضمن هرکدام از این عرصه‌ها نیز بسیار گسترده هستند. بنابراین از مسیر شغلی خیاطی و کار پیدا کردن در این مسیر هراسی نداشته باشید؛ زیرا به اندازه کافی در این شغل، فرصت کاری برای شما فراهم خواهد شد.

مهارت و دانش مورد نیاز شغل خیاطی

  • مهارت برش الگو
  • شناخت انواع پارچه و ویژگی‌های آن
  • مهارت دوزندگی
  • علاقه‌ی زیاد به طراحی، دوخت، مد و آگاهی از جدیدترین ترندهای خیاطی
  • آگاهی از جدیدترین متدهای خیاطی و اصول مد و فشن
  • آشنایی با انواع رنگ و اصوا رنگ شناسی
  • توجه به علایق و گرایش مشتریان
  • خلاقیت و قدرت تجسم طرح‌ها
  • مهارت ارتباطی مناسب در زمان برخورد با مشتری
  • دقت و توجه زیاد به جزئیات
  • توانایی حفظ تمرکز در ساعات کار طولانی
  • داشتن ظاهری خوب و پسندیده
  • داشتن پشتکار و تجریه
  • داشتن نظم و مدیریت زمان برای تحویل به موقع سفارشات
  • داشتن و حفظ سلامت جسمی

فرصت شغلی و بازار کار خیاطی چگونه است؟

برای یک خیاط استخدام به صورت تمام وقت، تنها بخش کوچکی از زمینه‌های اشتغال را شامل می‌شود. استخدام خیاط می‌تواند در شرکت‌های تولیدی و یا کارگاه‌های معتبر پوشاک که دوزندگی را به روش سنتی و نه با ماشین آلات، انجام می‌دهند اتفاق بیافتد.

با یادگیری فن خیاطی ، می‌توان برای کارگاه‌های خیاطی کوچک، تولیدکنندگان لباس، شرکت‌های طراحی مد لباس و سایر مراکز مرتبط کار کرد. زمینه‌ی کارآفرینی و خوداشتغالی نیز در این شغل بسیار زیاد است. با استفاده از وام‌های اداره‌ی کار یا فنی‌وحرفه‌ای می‌توان به خوداشتغال‌زایی دست یافت. همچنین می‌توان با گذراندن آزمون مربی‌گری و دریافت مجوز از وزارت کار، آموزشگاه تاسیس کرد و به عنوان مربی به کار مشغول شد.

مزون لباس عروس و نامزدی، چرم‌دوزی، الیاف‌سنجی، دبیری مرتبط، طراحی صحنه، طراحی اندام، تولید لباس بچه‌گانه، زنانه‌دوزی، مردانه‌دوزی و دوخت‌های تزیینی از جمله شغل‌های مرتبط با این رشته است.

اما زمینه کارآفرینی و خود اشتغالی در این شغل اهمیت بیشتری دارد. خیاطان علاقه‌مند و توانمند با داشتن تجربه و سرمایه کافی می‌توانند به طور مستقل کار کنند. به عنوان مثال می‌توانند کارگاه‌های خیاطی راه اندازی کنند و یا حتی در منزل خود به خیاطی بپردازند. همچنین می‌توانند با گذراندن موفق آزمون مربی گری خیاطی و دریافت مجوز از وزات کار، آموزشگاه خیاطی تأسیس کنند و به عنوان مربی به کار آموزش خیاطی مشغول شوند. و یا حتی به عنوان مشاور راه اندازی کسب و کار خیاطی فعالیت کنند.

مسیر ثابت شده برای تبدیل شدن به یک خیاط چگونه است؟

1 – علاقه، پشتکار و خلاقیت!

مسیر شغلی خیاطی راهی طولانی و در برخی موارد سخت است. بنابراین قبل از هر چیز برای گام گذاشتن در این مسیر نیاز به علاقه و عشق به حرفه خیاطی دارید. علاقه‌مندی به یک کار فقط مختص حرفه خیاطی نیست و به تمام مشاغل مربوط است؛ اما با توجه به اینکه خیاطی نیاز شدیدی به خلاقیت دارد، حتما باید با عشق و علاقه در این مسیر بیایید.

قبل از هر چیز برای گام گذاشتن در این مسیر نیاز به علاقه و عشق به حرفه خیاطی دارید.

علاقه به خیاطی جنبه‌های مختلفی دارد و فقط به خلاقیت در آن خلاصه نمی‌شود. شما در این مسیر نیاز دارید که هرروز اطلاعات خود را به‌روز کنید، طراحی مدل‌های جدید را یاد بگیرید و اخبار مربوط به مد درزمینه رنگ سال و نوع پوشش را از موسسات معتبر آن مانند پنتون پیگیری کنید.

علاوه بر آن، سعی کنید که قدرت خلاقیت خودتان را بالا ببرید و قدرت تجسم طرح‌های مختلف را در خود افزایش دهید تا بتوانید طرح‌ها و مدل‌های مختلف را طراحی کنید. تمامی این موارد در کنار هم موجب می‌شود که مهارت شما در این زمینه افزایش پیدا کند و ترکیب مهارت در کنار خلاقیت و علاقه، شما را تبدیل به یک خیاط حرفه‌ای خواهد کرد.

2 – آموزش ، یادگیری، تمرین!

اگر قصد دارید یک خیاطی حرفه‌ای شوید، باید ابتدا اصول این شغل را آموزش ببینید. یادگیری خیاطی از روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. شما می‌توانید از همان دوران دبیرستان، رشته طراحی دوخت را انتخاب کنید و اصول خیاطی را آموزش ببینید. اما روش آسان دیگر که برای همه امکان‌پذیر است، شرکت در دوره‌های آموزشی خیاطی در آموزشگاه‌های مختلف است. البته به شما پیشنهاد می‌کنیم که مهارت‌های ریاضی و حساب خودتان را بالا ببرید؛ زیرا در یادگیری مهارت جذاب خیاطی یک مزیت محسوب می‌شود.

3 – با متدها آشنا باشید!

حتما می دانید که خیاطی دارای روش های فراوانی است که برخی از آنها مناسب تازه کاران بوده و برخی دیگر برای خیاطان قدیمی تر است. البته باید بگوییم هر کدام دارای نقاط قوت و ضعف بسیاری بوده و هیچ کدام کامل نیستند.
به طور نمونه روش گولاوین قدیمی ترین روش خیاطی دارای پیچیدگی های بسیاری بوده و مشکلات متعددی دارد به همین دلیل است که این روزها کمتر کسی به سراغ روش گولاوین در خیاطی می رود و این روش به مرور زمان در حال فراموشی است.

البته هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند؛ اما این روزها روش مولر به‌عنوان بهترین روش الگو کشی شناخته می‌شود. بنابراین اگر قصد دارید تبدیل به یک خیاط حرفه‌ای شوید و در از حرفه خیاطی به‌صورت کاربردی کسب درآمد کنید، به شما توصیه می‌کنیم که روش مولر را یاد بگیر‌ید.

اما در صورتی که قصد شما از یادگیری خیاطی فقط برطرف کردن نیازهای خانواده است، روش‌های گرلاوین و متریک آسان‌تر هستند. هنگام استفاده از این روش‌ها، با سرعت بیشتر و بدون نیاز به حساب‌های ریاضی پیچیده و زمان‌بر، می‌توانید یک پروژه دوخت را به پایان برسانید.

4 – بدون الگو به سراغ خیاطی نروید!

اگر مبتدی هستید بهتر است هرگز به سراغ خیاطی بدون الگو نروید؛ زیرا تنها با کمک الگو است که می توانید آن را بر روی پارچه قرار دهید و بدون ایجاد مشکل و با استفاده از کمی دقت، پارچه را ببرید و لباس مورد نظرتان را بدوزید.

البته هنگام طراحی و برش الگو ممکن است یک هنرجو یا یک خیاط تازه کار به مشکلات متعددی برخورد کند و اشتباهات بسیاری داشته باشد اما با وجود این می تواند برای آن که هنگام قرار دادن الگو بر روی پارچه با مشکل رو به رو نشود و یا هنگام برش اشتباهی انجام انجام ندهد، بارها آن را تمرین کرده و با سوزن های مخصوص و گیره های مناسب، الگو را به پارچه وصل کند تا برش دقیق انجام شود. همچنین بسیاری از خیاطان پیش از برش پارچه الگوها را به هم وصل کرده و آنها را همچون یک لباس در می آورند و ابتدا آن را بر تن خود امتحان کرده و سپس با توجه به آنها پارچه را می برند و می دوزند.

5 – مهارت فقط دوخت و دوز نیست!

همان‌طور که بیان شد، برای حضور در این حرفه نیاز به آموزش دارید. اما مهارت‌هایی که باید در این زمینه آموزش ببینید، فقط به شناخت الگو و کشیدن آن مربوط نمی‌شود. به عبارت دیگر به وسعت طرح‌های به‌کاررفته در پارچه‌های مختلف و جنس هرکدام، باید آموزش ببینید تا متناسب هر پارچه لباسی زیبا و خاص بدوزید.

بنابراین شناخت انواع پارچه و ویژگی‌های هرکدام از آن‌ها یکی از مهارت‌هایی است که باید در مسیر شغلی خیاطی یاد بگیرید. اما در کنار این مهارت باید در زمینه دوخت لباس‌های مختلف مهارت کسب کنید تا در دوزندگی حرفه‌ای و درجه‌یک شوید.

6 – ارتباط درست و اصولی با مشتری را یاد بگیرید!

اگر قصد دارید که در مسیر شغلی خیاطی پیشرفت کنید و از این حرفه درآمد کسب کنید، باید حتما خوش‌اخلاق باشید!

شما در این مسیر باید مهارت‌های ارتباطی مناسبی در مقابل مشتریان داشته باشید. فراموش نکنید کسانی که حرفه خیاطی را بلد هستند، کم نیستند؛ اما مشتریان در کنار کیفیت مناسب پروژه‌های دوخت، به دنبال یک خیاط مشتری مدار هستند. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم که مهارت‌های مهم ارتباطی مانند خوب گوش دادن، صبور بودن، خوب سخن گفتن، صداقت در بیان، لحن مناسب و آرام و… را یاد بگیرید.

در کنار این موارد، به ظاهر خود توجه کنید و سعی کنید همیشه مرتب و منظم در مقابل مشتریان ظاهر شوید، زیرا ظاهر مرتب شما نشانه‌ای از نظم شما در روند کار است. علاوه بر آن، سعی کنید که تمامی سفارشات مشتریان خود را به موقع تحویل بدهید. داشتن نظم و مدیریت زمان برای تحویل به موقع سفارشات، در جذب مشتریان بسیار مهم است.

اگر قصد دارید که در مسیر شغلی خیاطی پیشرفت کنید و از این حرفه درآمد کسب کنید، باید حتما خوش‌اخلاق باشید!

7 – توجه به جزییات، شما را متمایز میکند!

یک خیاط در هر سطحی از مسیر شغلی خیاطی که باشد، هرروز با جزییات زیادی در آن روبرو می‌شود. حتی بدون اینکه با مشتریان متعدد در ارتباط باشید و یا بخواهید به خیاطی به‌عنوان یک شغل نگاه کنید؛ بازهم جزییات زیادی در خیاطی وجود دارد. یک پروژه خیاطی کوچک و یا بزرگ شاید وقت کمی از شما بگیرد؛ اما در همان زمان محدود باید تمام دقت و توجه خودتان را معطوف به کار کنید تا نتیجه نهایی خوب و مناسب دربیاید. بنابراین حتما به جزییات در خیاطی دقت کنید تا نتیجه‌هایی کار، زیبا و کارآمد باشد. در این صورت حتما خستگی دقت به تمام این جزییات نیز از تن شما خارج خواهد شد.

8 – استفاده از پارچه کشی را به آینده موکول کنید!

یکی از نکاتی که باید در ابتدای کار خود به آن توجه کنید آن است که به هیچ عنوان به سراغ پارچه های کشی نروید زیرا دوخت آنها کمی با سایر پارچه ها تفاوت داشته و سختی های خودش را دارد. از همین رو بهتر است در ابتدای کار از پارچه های ساده استفاده کنید تا کمی تجربه به دست آورید و به اصطلاح دستتان راه بیوفتد آن وقت به سراغ سایر پارچه ها بروید.

همچنین به شما پیشنهاد می دهیم ساده ترین الگوها را انتخاب کرده و از آنها شروع کنید. دامن های ساده و بلند و بلوزهای بی آستین، می توانند پیشنهادات خوبی برای یک کارآموز باشند.

 9 – وسایل مورد نیاز برای خیاطی را تهیه کنید

تمام خیاطان باید وسایل مورد نیاز را برای خود تهیه کنند اما شاید لازم نباشد در ابتدای کارتان تمامی لوازم خیاطی را تهیه کنید زیرا با لوازم اولیه هم می توان شروع کرد و پس از آن به مرور یک به یک آنچه نیاز دارید را تهیه کنید. اما یه خیاط مبتدی در ابتدای راه به چه لوازمی نیاز دارد؟ پاسخ به این سوال را در ادامه به شما می گوییم:

  • کاغذ الگو
  • قیچی کاغذ
  • قیچی پارچه
  • سوزن
  • سوزن ته گرد
  • نخ
  • نخ کوک
  • رولت
  • کاربن خیاطی
  • گچ
  • صابون
  • خط کش بلند
  • خط ‌کش منحنی
  • لوازم‌التحریر
  • مداد رنگی
  • بالشتک بیضی
  • لایی چسب
  • پارچه و …

10 – برای مهارت در خیاطی چقدر زمان لازم داریم؟

همه چیز بستگی به خودتان دارد. شما می توانید تمام عمر خود را صرف یادگیری کنید و مدام طول زمان یادگیری خود را بیافزایید. همچنین می توانید در زمانی کوتاه و با بهره گیری از یک آموزشگاه با اعتبار و استاد با سابقه کاری مناسب و مدرکی معتبر در زمانی کوتاه تر موفقیت خود را ببینید و به سمت تبدیل شدن به یک خیاط حرفه ای قدم بردارید.

در واقع باید بگوییم زمان آموزش خیاطی به چندین عامل مهم بستگی دارد که عبارتند از:

  • آموزشگاه
  • استاد
  • نوع متد
  • نوع آموزش
  • استعداد هنرجو
  • خواست و تلاش هنرجو و …

شما می توانید برای آن که در مدت زمان کمتری آموزش خیاطی خود را به اتمام برسانید به کلاس های فشرده و خصوصی بروید اما اگر چنین قصدی ندارید باید بدانید برای تبدیل شدن به یک خیاط کاملا حرفه ای حداقل سه سال زمان نیاز دارید تا به مرور یاد بگیرید، تجربه کسب کنید و بدوزید. در واقع باید بدانید تک تک اشتباهات شما در سه سال ابتدایی خیاطی، خود یک کلاس آموزشی است و شما باید مدام اشتباه کنید تا به یک خیاط حرفه ای تبدیل شوید.

یکی از نکاتی که باید توجه داشته باشیم آن است که سعی نکنید مدام برای خودتان لباس بدوزید زیرا این کار باعث می شود شما روند خیاطی سایز های گوناگون و اندام های متفاوت را یاد نگیرید و تنها برای یک سایز و آن هم سایز خودتان تجربه کسب کنید. در واقع اگر شما بتوانید برای افراد گوناگون لباس بدوزید و با توجه به اندام آنها الگو را طراحی کنید، پارچه را برش بزنید و روند دوخت لباس را طی کنید آن وقت است که می توانید تجربیات خود را افزایش داده و به یک خیاط با تجربه تبدیل شوید.

همچنین این را بتدانید تلاش شما سبب می شود روند رو به رشد شما سریع تر پی گرفته شود، پس بهتر است از سی دی های آموزش خیاطی، مقالات گوناگون، سایت های خیاطی و… استفاده کرده و سعی کنید هر روز به دانشتان اضافه کنید و برای پیشرفت کاریتان وقت بگذارید و تلاش کنید. البته این را هم بدانید که موارد گفته شده تنها در نقش مکمل عمل می کنند و به هیچ عنوان نمی توانند به جای آموزش حضوری تاثیر گذار باشند زیرا جزئیات تنها در آموزش های حضوری به افراد منتقل می شود.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دوخت چرم

6 ترفند عالی برای دوخت پارچه چرم

استفاده از پارچه چرمی برای دوخت و دوز لباس های زنانه همواره مورد توجه خانم...
برترین چرخ خیاطی

ویژگی های برترین چرخ های خیاطی

این روزها کسب‌وکارهای خانگی حسابی رونق پیدا کرده‌اند و همه تلاش می‌کنند تا با آموختن...

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

دنبال چه چیزی هستید؟!
جستجو برای:
دسته بندی مقالات
  • آموزشی (3)
آخرین مقالات
  • 6 ترفند عالی برای دوخت پارچه چرم 18 بهمن 1400
  • ویژگی های برترین چرخ های خیاطی 18 بهمن 1400
  • هر آنچه از خیاطی باید بدانید 18 بهمن 1400
اطلاعات تماس
  • نشانی : تهران، شهریار
  • شماره پشتیبانی :‌ 09332983564
  • info@yeganeee.com
        
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • دوره های آموزشی
  • مقالات
  • گالری تصاویر
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • سبد خرید
درباره لیلا یگانه

لیلا یگانه با ۲۷ سال سابقه خیاطی حرفه ای در لاین آموزش حضوری و مجازی، مدیریت مزون لباس شب، عروس و مراسم عقد و مانتو فعالیت داشته و حالا در لاین آموزش مشغول خدمات رسانی به هنر دوستان رشته خیاطی می‌ باشد.

© طراحی و توسعه توسط امیرحسین صدرایی
ورود به سیستم ×

ورود با کد یکبارمصرف
واتساپ
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
آیا حساب کاربری ندارید؟
نام‌نویسی

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)
برگشت به صفحه ورود به سایت
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت